Gouldian finch forum - gouldianfinches.eu

gouldianfinches.eu rss RSS

Aleš Razga, 30.08.2012 15:56

E76

Chcel by som si objednať Vami spomínaný prípravok E76. Prosím Vás, pošlite mi Vami overenú adresu , kde by som mohol zrealizovať objednávku.....
ďakujem


0

To insert a new contribution to be logged.

, 30.08.2012 16:07

Zdravím vás.
 

Nastal menší preklep, jedná sa o prípravok S76. Chybička je však nepodstatná.


Tento prípravok sa dá objednať z USA, je však potrebné vedieť, že nie je v EÚ registrovaný a tak trochu idete do rizika, že ho colný úrad zadrží.  Ale nezvyknú s dodaním byť nejaké väčšie problémy. Na predaj je viac veľkostí, najviac sa oplatí sa balenie 250 ml cena cca 45 dolárov + poštovné.


Prípravok sa údajne dá kúpiť aj u nás na burzách, ale keďže Američania si veľmi nepotrpia na bezpečnostné uzávery, neriskoval by som jeho kúpu na burze.


Objednať si ho môžete na adrese: http://www.ladygouldianfinch.com/shopping.php



Platiť môžete kartou a doba dodania zvykne byť 7-10 dní.
 

S pozdravom.
 

Marek Buranský



To insert a new contribution to be logged.

Milos Haska, 30.08.2012 21:24

Dobry vecer,
pridam se se svoji troskou do mlyna. Cena postovneho je podle zvoleneho typu dopravy. Ja jsem jiz ponekolikate vyuzil tu nejlevnejsi sluzbu, ktera vyjde na 200,- a vzdy zbozi doslo v poradku priblizne za pet dni. Jak psal marek, 250 ml je tak nejak idealni. Od posledni varky ma lahvicka novy uzaver a musim rict ze spis k horsimu, vzdycky mi kapka stece ven.
Co se nakupu na burze tyce, osobne bych se nebal nakoupit u renomovanych prodejcu jako jsou Bartlovi, Podstufka. Ovsem divil bych se kdyby takovy pripravek prave oni prodavali, jelikoz, jak psal Marek, nen v EU registrovany. Takze zvazte, jestli zaplatit o 200 a nechat si to poslat, nebo risknout burzu, kde stejne ale nejaka prirazka oproti kupni cene bude, prodejce musi mit marzi.
S pozdravem Smidla
smidla@smidla.eu
http://smidla.eu


To insert a new contribution to be logged.

Texts and photographs are covered by copyright of author
this website www.gouldianfinchces.eu