Gouldian finch forum - gouldianfinches.eu

gouldianfinches.eu rss RSS

vladimír pech, 26.12.2013 12:08

Odmítavá italská samička

 
V lonském roce,mi kolega zakoupil krásnou samičku na italské burze.Vyzkoušel jsem
skoro všechny samečky,ale ona je odmítá a neprojevuje zájem o hnízdění.Není překrmená a vypadá skvěle.Nemáte někdo nějaký recept v uvozovkách,jak ji přimět ke hnízdění,nebo se mám obrnit trpělivostí a čekat až jí to docvakne.Možná je to klasika,že nejlepší ptáci prostě nejdou.


To insert a new contribution to be logged.

Marek Buranský, 26.12.2013 13:48

 Zdravím.

 

Tiež mám nádhernú samičku z Talianska. Zakúpená bola pred 3 rokmi. Po zakúpení asi 3 mesiace urobila prvú znášku, ktorá bola čistá, pozostávala zo 6 vajíčok. Druhá znáška pozostávala z 5 vajíčok, všetky boli oplodnené, mláďatá sa vyliahli a osamostatnili. Tretia znáška 5 vajíčok bola zase čistá.  Minuli rok vôbec neprejavila záujem o hniezdenie a tento rok tak isto nie. Takže neviem, možno len trpezlivosť.

 

M.B

 

P.S. Lutino zakúpené z Nemecka veselo odchováva J



To insert a new contribution to be logged.

Milos Haska, 02.01.2014 13:16

Dobry den,
muzete popsat zpusob chovu? A jakym zpusobem pripravujete ptaky na hnizdeni? Pokud se nedari v kleci zkuste volierku o vice parech. Treba bude vetsi stesti. Informoval jste se u chovatele kdy byla odchovana? Nemusi to byt smerodatne, ale rozhodne by bylo v takovemto pripade doprat ptakovi stejny termin hnizdeni. Pokud to nevite nechal bych ptaky s budkou dokud nezahnizdi.
S pozdravem Smidla
smidla@smidla.eu
http://smidla.eu


To insert a new contribution to be logged.

Texts and photographs are covered by copyright of author
this website www.gouldianfinchces.eu