Dobry den!,
tato tema uz bola vela krat rozoberana, dost sa o nej popisalo ale aj navzdory tomu som sa rozhodol ju predlozit na diskusne forum opat
podavanie samotneho senegalskeho prosa a jeho nasledna kvalita je sama o sebe diskutabilna a pri tom to by som sa chcel zastavit a poznat nazory roznych chovatelov na danu problematiku
tak ako je strana chovatelov proti jeho skrmovaniu tak je aj strana opacna, ktora si nevie predstavit uspesny odchov bez tejto komodity vo svojich odchovoch AG
sam sa priklanam k jednej ak k druhej skupine avsak skor inkliminujem k tej druhej teda skrmovat a predkladat ho vtakom, tu sa vsak vynara otazka: skrmovat ho v suchom, naklicenom alebo len macanom stave? ake mate skusenosti s jeho dezinfekciou pomocou pripravku AVICLENS ? a nasledne stav vtakov pri jeho dlhodobom pouzivani ?
samostatna kapitola je senegalske proso v mliecnej zrelosti kde to pekne opisuje aj sam zakladatel tejto stranky a preto by som sa skor zameral na vyssie uvedene otazky a temu suche senegalske proso
prajem peknu nedelu a tesim sa na prispevky !
M. Chomjak
To insert a new contribution to be logged.