Diskusné fórum - gouldianfinches.eu

gouldianfinches.eu rss RSS

Martin Papač Papy, 27.01.2015 20:12

Poděkování za tyto stránky

 Dobrý den Vážení přátelé a chovatelé amadin. Amadiny byly od dětství mým snem a obdivoval jsem tu krásu linií barev na vybarvených amadinách. V minulosti jsem je již choval, ale moc velkých úspěchů jsem v tehdejších 11 letech nedosahoval. Před rokem jsem se vrátil k vysněným gouldám. Když jsem uviděl fotky od Marka Buranského v nové EXOTĚ, tak jsem byl okouzlen. Já jsem specialistou na neofemy modrohlavé. Hlavně jsem milovníkem fialového faktoru v modré řadě a tak se mi moc líbí odstíny fialové, modré apod. Uchvátily mne modré gouldy, které Marek prezentoval v jednom svém článku. Kontaktoval jsem ho a po osobním setkání a strávených společných chvílích na EXOTĚ Olomouc 2014, jsem Marka požádal o gouldy. Marek byl tak ochotný, že přes noc cestoval vlakem domů na Slovensko a druhý den ráno ptáky přivezl. Tímto jsem jen chtěl ukázat, jaký je Marek výborný člověk. Ještě bych chtěl dodat, že mi dal velmi cenné rady, za které jsem moc vděčný. Vrátil mne zpátky k dětskému snu. Tyto stránky jsou nejlepší stránky, jaké jsem kdy viděl v oblasti chovatelství! Skutečně jich mám prošlých mnoho, ale lepší jsem nenašel. Je tady snad úplně všechno na co můžeme v chovu amadin narazit. Takže velké Díky! A smekám před Tebou Marku! Držel jsem se tvých rad, tak jak píšeš na svých stránkách a jak jsi mi sdělil a 12. 1. jsem dal ptáky do páru a dal jim budky. Okamžitě začali stavět hnízda a 20. 1. měl první pár vejce a 22. 1. měl další pár vejce. Ptáci jsou super a krásně v kondici. Těším se na další spolupráci a ještě jednou Děkuji! Martin Papač

Poděkování za tyto stránkyPoděkování za tyto stránkyPoděkování za tyto stránkyPoděkování za tyto stránkyPoděkování za tyto stránky

Pre vloženie nového príspevku musíte byť prihlásený.

Peter Zifčiak, 29.01.2015 17:11

Zdravím Vás Martin,ja chcem len potvrdiť že toto je naozaj najlepšie spracovaná stránka
čo sa týka chovateľstva.Je tu ozaj všetko čo potrebuje vedieť chovateľ a nie len začiatočník ale
aj skúsený chovatelia určite ocenia tieto stránky svedčí o tom aj návštevnosť.Dakujem aj ja Marekovi naozaj klobúk dole.Moje 3 mladé pekne rastú už sú aj okružkované.
Peter


Pre vloženie nového príspevku musíte byť prihlásený.

Martin Papač Papy, 17.02.2015 21:05

 Dobrý den, abych jen neplácal, tak vložím důkaz. V neděli se mi z 5 vajec vylíhlo 5 mladých a zatím krásně krmí, doslova rostou před očima. Další páry snáší. Ještě jednou Díky Marku!


Pre vloženie nového príspevku musíte byť prihlásený.

Martin Papač Papy, 26.02.2015 21:14

 Dobrý den přátelé chovatelé, tak se chci pochlubit vývojem. Zatím mláďata drží všechna a je jich stále tedy pět. Jsou okroužkovaná a 10-12 dní stará. Snad se to dokončí celé tak bez problému, jako doposud. 


Pre vloženie nového príspevku musíte byť prihlásený.

Texty a fotografie nie je možné šíriť bez súhlasu autora
stránok www.gouldianfinchces.eu